Nezapomeňte na dobrý brief pro telemarketing - Kulhánková, Danuše
Efektívnosť telemarketingu postavená na priamej komunikácii operátora s potencionálnym klientom. Faktory ovplyvňujúce úspešnosť telemarketingu. Telemarketingový skript. Rozdiel medzi operátorom aktívneho volania a operátorom zabezpečujúcim pasívne projekty. Stanovenie reálnych cieľov projektu a detailná príprava.