QSI (Quality school international) - Medzinárodná škola kvality - Marková, Zuzana
Stručná charakteristika školskej sústavy Spojených štátov amerických. Jednotlivé stupne školskej sústavy USA použitím medzinárodnej klasifikácie úrovní vzdelávania ISCED 1997. Charaktewristika Medzinárodnej školy kvality (QSI), jej filozofia a poslanie. Medzinárodná škola kvality v Bratislave.