Meranie efektívnosti vyučovacích metód - experiment - Velichová, Ľudmila
Prezentácia experimentu, ktorého zámerom je zmerať efektívnosť aplikovanej vyučovacej metódy v kontrolných i experimentálnych podmienkach. Porovnanie efektívnosti tradičnej a aktivizujúcej vyučovacej metódy v konkrétnom vyučovacom procese. Výsledky experimentu potvrdzujú výrazný vplyv aktivizujúcej vyučovacej metódy na dosiahnuté výstupy.