Lego-Dacta ako učebná pomôcka v systéme didaktických prostriedkov - Gugová, Gabriela
Didaktická pomôcka Lego-Dacta, jej postavenie v systéme didaktických prostriedkov. Charakteristika jednotlivých súprav Lego. Charakteristika Lego-Dacta na základe niektorých dimenzií diferenciácie operačných objektov.