Kenvelo cíti módu na diaľku - Ryník, Jozef
Budovanie imidžu spoločnosti Kenvelo so zameraním na mladých ľudí. Predaj cenovo dostupných odevov. Vznik pomenovania Kenvelo. Lacná výroba predávaných tovarov. Expanzia z Čiech do západnej a východnej Európy. Nezhody v stratégii vedenia a odchod pôvodného majiteľa z firmy. Recept na úspech.