E-testovanie verzus klasické overovanie vedomostí - Pechočiak, Vladislav
V príspevku sa uvádza, aké formy overovania vedomostí uprednostňujú študenti Fakulty ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre v predmete Matematika v ekonómii. Študenti sa rozhodovali medzi testovaním so štyrmi odpoveďami, medzi ktorými bola vždy 1 odpoveď správna, a klasickým overovaním vedomostí, čiže písaním kontrolnej práce. Na základe miniankety s uvedením pre a proti pre obidve formy sa väčšia časť študentov rozhodla pre klasické overovanie vedomostí.