Projektové vyučovanie v chémii s využitím IKT - Sudolská, Miloslava
Projektové vyučovanie v chémii integráciou poznatkov získaných z iných predmetov s dôrazom na aktívne využívanie IKT. Uvedenie konkrétnych námetov na projekty vo výučbe chémie a ukážka vzorového riešenia projektu.