Využitie výsledkov konjunkturálnych prieskumov na rýchle odhady vývoja HDP - Haluška, Ján
Konjunkturálne prieskumy a indikátor ekonomického sentimentu. Využitie kompozitných indikátorov v ekonometrických modeloch. Modelové zobrazenie vývoja HDP pomocou IES v podmienkach SR. Modelový vzťah bez vplyvu korekčného člena. Modelový vzťah v tvare ECM.