Krátkodobé modelovanie mzdového vývoja - Vladová, Anna
Pozícia SR v medzinárodných porovnaniach mzdovej úrovne a jej determinantov. Mzdový vývoj a jeho determinanty. Kompozitný model mzdového vývoja. Efekt z predchádzajúceho roka. Aktuálna mzdová dynamika bežného roka. Prognóza rastu nominálnej mzdy na rok 2006.