Poľský poistný trh - súčasnosť a budúcnosť - Vološinová, Darina
Stručný popis stavu vybraných makroekonomických ukazovateľov Poľska. Analýza vývoja rozhodujúcich ukazovateľov komerčného poisťovníctva v rokoch 1995 - 2004 v Poľsku. Prognóza budúceho vývoja poľského poistného trhu.