Dôchodková reforma - Mištek, Ivan
Minulosť dôchodkových systémov a vnímania potreby dôchodkového zabezpečenia ľudskou spoločnosťou. Štyri základné typy dôchodkových reforiem štátnych priebežných systémov, tak ako boli alebo sú uskutočňované vo svete. Dôchodková reforma na Slovensku. Dôchodkové systémy vo vybraných krajinách Chile. Reformy dôchodkového systému v krajinách V4. Efektívnosť dôchodkového systému na základe kritérií. Výhody a nevýhody reformovaných dôchodkových systémov.