Prenos práva na doplnkový dôchodok - Mušková, Petra
Stručná informácia o stanovisku CEA k návrhu smernice pojednávajúcej o prenositeľnosti práv na doplnkový dôchodok. Rakúsko, ktoré predsedá EÚ v tomto polroku, pripravuje alternatívny text smernice.