Sýrie: ochromená diktatura - Raděj, Tomáš
Najaktuálnejšie problémy Sýrie a prečo sa táto krajina javí ako "ochromená diktatúra". Stagnujúca ekonomika a tichá nespokojnosť obyvateľstva. Nedostatočná kvalifikácia väčšiny obyvateľstva a veľká nezamestnanosť. Strnulosť politického režimu. Protirežimové nálady v minulosti. Kurdské nepokoje. Rozmanité scenáre ďalšieho vývoja v Sýrii.