Európsky výbor pre poisťovníctvo zverejnil správu za roky 04 - 05 - Jacková, Eva
Na internetovej stránke CEA je zverejnená Výročná správa CEA za roky 2004 - 2005. Správa hodnotí súhrnné výsledky európskeho poistného sektora za uplynulé obdobie, mapuje činnosť a spoluprácu CEA s ostatnými inštitúciami v odbore, poukazuje na problémy hlavne v oblasti rozrastajúcej sa legislatívy. Podrobnejšie sa venuje významnejším témam a projektom, ktoré boli úspešne rozpracované, prípadne dokončené v poslednom období.