Postavenie slovenských domácností z pohľadu mikrocenzového šetrenia - Azudová, Ľubica
Rozdiel medzi obsahovým chápaním pojmu rodina a domácnosť. Termín cenzová domácnosť v ekonomickej štatistike. Základné údaje o obyvateľstve Slovenskej republiky. Postoje a očakávania domácností. Zmeny v životných podmienkach a adaptačné mechanizmy. Príjmy domácností z hľadiska optiky mikrocenzového šetrenia. História vývoja príjmov domácností. Sociálne vedomie rodín.