Vliv demografického vývoje na vysoké školství ČR do roku 2010 - Šmídová, Marcela
Projekt "Výskum závislostí demografického vývoja a priorít Dlhodobého zámeru vzdelávacej a vedeckej, výskumnej, vývojovej umeleckej a ďalšej tvorivej činnosti v oblasti vysokých škôl do roku 2010." Ciele projektu sa vzťahovali k zmapovaniu vývoja terciárneho vzdelávania nielen v oblasti verejných vysokých škôl, ale tiež vo vyššom odbornom školstve a to nielen republikove ale tiež regionálne. Výstupy projektu a vykonaných analýz.