Filozofia v globálnom dialógu pragmatizmu a čínskeho myslenia - Shusterman, Richard
Stret ázijského a západného myslenia vo filozofii M. Foucaulta. Pragmatizmus ako americký príspevok do svetovej filozofie. Klasická čínska filozofia a pragmatizmus. Konfuciánska filozofia.