Priebežný dôchodkový systém po viacpilierovej reforme - skúsenosti a výzvy - Radičová, Iveta
Demografická zmena v postkomunistických krajinách ako aj vo vyspelých krajinách západnej Európy má zásadný dopad na fungovanie ich dôchodkových systémov. Reformný prístup k dôchodkovému systému. Pohľad na skúsenosti postkomunistických krajín zo zmien v priebežnom dôchodkovom systéme. Tri dôvody reformy.