Predpoklady kvality v podnikovom plánovaní - Jakubec, Vladimír
Plánovanie podnikových aktivít ako jeden z najdôležitejších nástrojov moderného manažmentu, ktorý umožňuje realizovať adaptačný proces na čoraz zložitejšie trhové podmienky. Kvalitne zostavený podnikateľský plán. Tvorba podnikateľského plánu a poznanie rizikových premenných, ktoré môžu ovplyvniť budúci vývoj.