Internet a práva autorov - Miščíková, Renáta
Pokračovanie príspevku o internete a právach autorov. Právo na vyhotovenie rozmnoženiny diela. Právo na spracovanie, preklad a adaptáciu diela. Právo na zaradenie diela do súborného diela. Právo na verejné vykonanie diela. Právo na verejný prenos diela. Právo na verejné vystavovanie diela.