Historie padělání peněz a cenných papírů
História falšovania peňazí. Štátni a politickí falšovatelia. Medzi používané vojnové taktické aktivity patrila i snaha poškodiť nepriateľskú ekonomiku falšovaním meny. Falošné peniaze ako zbraň. Boj vlád proti falšovaniu. Falšovanie a podvody so šekmi a kartami. Odhady strát z falšovania škov. Falšovanie účtovných kníh. Falšovanie listén a predchodcovia nigérijských dopisov.