Světovou ekonomiku čeká poměrně příznivý rok - Hylmar, Jiří
Podľa predpovede spoločnosti Coface by po určitom spomalení v roku 2005 malo medziročné tempo rastu HDP v roku 2006 stúpnuť na 3,4 perc. a svetového obchodu na 7,4 perc. Hlavným motorom rastu pritom bude zvyšujúci sa dopyt v Číne a Spojených štátoch. Solídny rast by mala vykázať i česká ekonomika, ktorej Coface predpovedá rast HDP 4,6 perc. Ekonomické vyhliadky štátov a oblastí. Západná Európa. USA, Ćína, stredná Európa, Česká republika. Ekonomické vyhliadky vybraných odvetví.