Princípy znalostnej ekonomiky v súvislosti s výsledkami ankety "Implementácia vedy a výskumu do praxe v SR" s výhľadom do roku 2015 - Záhorák, Pavol
Princípy znalostnej ekonomiky a ich aplikácie v každodennej praxi sú mimoriadne dôležité a aktuálne pre všetky krajiny snažiace sa v EÚ pôsobiť ako rovnocenný partner. Výsledky ankety ako súčasti 2. Etapy štátnej úlohy "Prognóza rozvoja a využívania vedy a techniky do roku 2015" v časti "Implementácia vedy a techniky do praxe". Stručné závery.