Vyššie sankcie za výrobu a predaj drog - Bystrianska, Anna
Základné údaje o počte drogovo závislých osôb. Narastá počet odsúdených narkomanov, ktorým súd nariadil ochrannú liečbu. Koordinácia boja s drogami. Najčastejšie používané drogy. Mierny pokles liečených pacientov závislých na drogách.