Sedm set bank na mušce akvizic
Vlna akvizícií a fúzií bánk, ktorá zasiahla v minulom desaťročí USA, v budúcich štyroch rokoch poravdepodobne čaká aj Európu. Do roku 2010 by malo hlavne kvôli cezhraničným fúziám zmiznúť v Európe 700 bánk a na koncentrácii by mali zarobiť akcionári kupujúcich bánk, i klienti. Najväčšie ohlásené európske transakcie fúzií a akvizícií.