Čeká nás budoucnost bez peněz? - Čarný, Ján
Spotrebitelia v Európe sa domnievajú, že bezhotovostná spoločnosť je nevyhnutná. Mnohí sa zhodujú v jednom - bankovky a mince do desiatich rokov vymiznú a ustúpia debetným kartám. Ako na túto výzvu môžu reagovať banky a ako sa trendy vyvinú ďalej? Výzvy pre obchodníkov a platobné systémy.