Atraktivní investiční příležitost - Koděra, Roman
Vysoká dynamika rastu na stredoeurópskych kapitálových trhoch priťahuje ďalších investorov. Ponuka možností investovania pre českých investorov sa rozširuje i prostredníctvom online brokerov. Stredoeurópsky región ako atraktívna investičná príležitosť. Pokračujúca expanzia maďarskej burzy. Atraktívny poľský kapitálový trh v oblasti primárnych emisií. Investičné riziko a diverzifikácia. Súhrnné údaje z kapitálových trhov v roku 2005 - Česko, Maďarsko, Poľsko. Očakávaný makroekonomický vývoj v roku 2006.