Medzinárodnoprávne zásady priateľských vzťahov a spolupráce štátov - Azud, Ján
Prehľad zásad formulovaných v Deklarácii zásad medzinárodného práva priateľských vzťahov a priateľských vzťahov v súlade s Chartou OSN prijatej ako rezolúcia VZ OSN (č. 2625/XX z roku 1970). Pojem a definícia zásad medzinárodného práva.