Ústavný systém Maďarskej republiky - náčrt ústavného vývoja a základná charakteristika ústavy - Orosz, Ladislav
Náčrt ústavného vývoja Maďarskej republiky s osobitným zameraním na obdobie transformačných zmien od roku 1989 až po súčasnosť. Základná charakteristika platného textu maďarskej ústavy, podanej najmä na základe ústavných princípov vyjadrených v 1. hlave ústavy a vzťahov najvyšších ústavných orgánov.