Nová úprava elektronických reklam a šíření obchodních sdělení v právu ČR - Černý, Michal
Nová právna úprava obchodných správ a reklamy v elektronických komunikačných prostriedkov podľa zákona 480/2004 Sb. o niektorých službách informačnej spoločnosti. Predchádzajúca právna regulácia a rozbor hlavných inštitúcií a princípov, ktoré sa uplatňujú podľa zákona 480/2004 Sb. v súlade so Smernicou 2000/31/ES a elektronickom obchode. Rozbor právnej regulácie spammingových praktík v americkom práve, a to ako federálneho zákona, tak aj štatútu jednotlivých štátov.