Ako byť úspešný - Marz, Oliver
Supply Chain Management (SCM) - manažment dodávateľského reťazca. Customer Relationship Management (CRM) - manažment vzťahov so zákazníkom. Efficient Customer response (ECR) - efektívna odpoveď na dopyt zákazníka. ERP ako technologický základ. ERP-systém je informačným nástrojom pre vnútornú organizáciu podniku, predstavuje technologický základ pre interný manažment dodávateľského reťazca. Aktívne zapojenie dodávateľov. Využitie informácií.