Vzťahy a ich pôsobenie - Horská, Elena
Marketing vzťahov má uplatnenie pri rozvoji aktivít v domácom i medzinárodnom podnikaní. Reťazec základných vzťahov: dodávateľ - odberateľ (neutrálne, negatívne a pozitívne vzťahy). Rôznorodosť vzťahov. Marketing vzťahov a rozhodovacie procesy. Marketing vzťahov v rámci vybraných rozhodovacích procesov.