Ročné zúčtovanie poistného na verejné zdravotné poistenie - Mihál, Jozef
Nový pojem v systéme zdravotného poistenia - ročné zúčtovanie poistného. Praktické príklady pre vykonanie ročného zúčtovania poistného. Samostatne zárobkovo činné osoby. Zamestnanci, zamestnávatelia a ročné zúčtovanie poistného. Návod na vyplnenie tlačív a praktické príklady.