Sedm kroků k měření výkonnosti dodavatele - Gordon, Sherry
Kroky k hodnoteniu dodávateľov. Zladenie výkonnostných cieľov dodávateľov s cieľmi organizácie. Určenie prístupu k vyhodnoteniu. Vypracovanie metódy zberu informácií o dodávateľoch. Návrh a vývoj systému posudzovania. Aplikácia systému posudzovania dodávateľov. Poskytnutie spätnej väzby dodávateľom ohľadom ich výkonnosti. Predloženie výsledkov z merania výkonnosti dodávateľov.