Vybrané problémy vnitropodnikového řízení - Svoboda, Stanislav
Vnútropodnikové riadenie a jeho základné znaky (kľúčové znaky, všeobecné princípy). Pravidlá, postupy, metódy a techniky vnútropodnikového riadenia. Vnútropodnikové ceny a ich funkcie. Pokus o vymedzenie priestoru a funkcií vnútropodnikového účtovníctva. Horizontálna štruktúra útvarov (prvky na vstupe a výstupe). Vertikálna štruktúra vnútorného prostredia podniku (závod, prevádzka, dielňa, pracovisko).