Správanie finančného trhu vzhľadom na riziko - Zajac, Jaroslav
Analýza problematiky modelovania v oblasti experimentálnej ekonómie. Finančný trh a technická analýza. Technické indikátory. Analýza riešenia rozhodovacích situácií za neistoty a rizika. Rozhodovacie situácie využívajúce teóriu hier. Praktický príklad stabilizácie finančného trhu.