[Peněžní ekonomie a bankovnictví] - Gonda, Vladimír
Recenzia na publikáciu Peněžní ekonomie a bankovnictví . Cielom autorov bolo podať na základnej až strednej obťažnej úrovni relatívne ucelený výklad fungovania peňažných kategórií, finančných trhov a procesov spojených s realizáciou menovej politiky v trhovej ekonomike.