Niektoré otázky internetového obchodu - Mintál, Ján
Právny rámec elektronického obchodu. Stručný obsah Smernice 2000/31/E Európskeho parlamentu Rady z 8. júna 2000 o určitých právnych aspektoch služieb informačnej spoločnosti na vnútornom trhu, najmä o elektronickom obchode. Internetový obchod a DPH. Ilustračné príklady.