Metodika zisťovania chudoby v Európskej únii a na Slovensku - Pažitná, Mária
Porovnanie chudoby v pôvodných 15-tich krajinách Európskej únie a na Slovensku. Vývoj zisťovania chudoby. Zdroj údajov na meranie chudoby v EÚ. Súčasný stav zisťovania chudoby na Slovensku. Metóda merania chudoby v Európskej únii. Chudoba v EÚ a na Slovensku. Boj proti chudobe.