Drogová politika SR - sociologická reflexia diskurzu a metód - Fedačko, Radoslav
Priblíženie drogovej problematiky. Drogová situácia na Slovensku, historický prehľad konštrukcie tzv. "drogového diskurzu". Drogové problémy ako ústredná kategória drogového diskurzu. Prevencia užívania drog ako hlavná metóda znižovania dopytu po drogách. Znižovanie ponuky drog - represívne aktivity.