Czech households: escalating consumption and strong changes in the structure of savings during period 1995 -2004 - Dubská, Drahomíra
Úloha domácností v ekonomike a špecifické rysy správania domácností v Českej republike. Zmeny v štruktúre individuálneho sporenia domácností. Zadlženosť českých domácností.