Ponúknite viac zážitkov - Košťál, Daniel
Spôsoby ako prilákať kupujúcich do obchodov opätovne. Emocionálne nakupovanie, využitie vôní, zvukov, hudby, teploty, svetla ... Materiál je spracovaný z podkladov prezentácie , ktorá odznela na konferencii Czech retail summit 7. - 8. 2. 2006 v Prahe.