Kontexty ekonomického, sociálního a environmentálního vývoje - Czesaný, Slavoj
Nové rozšírenie chápania udržateľného rozvoja. Potreba zabezpečenia vyváženosti v rozvoji hospodárskom, sociálnom a environmentálnom. Kontexty ekonomického a sociálneho rozvoja. Kontexty ekonomického a environmentálneho vývoja. Hlavné poznatky analýzy kontextov ekonomického, sociálneho a environmentálneho rozvoja.