Úskalí marketingu na zahraničních trzích - Havlíček, Karel
Otváranie zahraničných trhov, ekonomická globalizácia a globálny marketing. Trendy na zahraničných trhoch z hľadiska marketingu. Výber zodpovedných zahraničných obchodníkov. Predpoklady manažéra marketingu vývozu. Najčastejšie formy vstupu na cudzie teritóriá. Cenové mapy na zahraničných trhoch.