Metódy multikriteriálneho vyhodnocovania variantov a ich využitie pri diagnostike rastu podniku - Neumannová, Anna
Diagnostiku rastu podniku ako fázy životného cyklu možno uskutočniť pomocou viacerých druhov analýz na niekoľkých úrovniach a stupňoch. Medzi najdôležitejšie nástroje týchto analýz patria metódy multikriteriálneho hodnotenia, ktoré predstavujú kombináciu rôznych prístupov, hodnotení expertov, matematicko-štatistických a iných metód. Hodnotenie ekonomickej úrovne priemyselných podnikov, hodnotenie ukazovateľov efektívnosti na príklade Matador, a.s.