Interpolačné metódy na dezagregáciu sumovaných údajov - Pastor, Karol
Popis princípu interpolačných metód. Polynomická interpolácia. Spraguove multiplikátory. Interpolácia pomocou splajnov. Príklady aplikácií Spraguových multiplikátorov.