Testovanie vybraných metód graduácie - Sivašová, Daniela, 1955-
Príklady týkajúce sa princípu a účelu graduácie a testovanie hladkosti a presnosti vybraných parametrických a neparametrických metód graduácie. Praktické ukážky sú spracované na hrubých mierach úmrtnosti ..qx.. žien SR z úmrtnostných tabuliek 2003 v štatistickom programovom systéme STATGRAPHICS Plus.