Aplikácia dvojstupňového krížovo triedeného kredibilného modelu v podmienkach povinného zmluvného poistenia v SR - Šoltés, Erik, 1974-
Dvojstupňovo krížovo triedený kredibilný model. Aplikácia dvojstupňovo krížovo triedeného kredibilného modelu v podmienkach povinného zmluvného poistenia.