Podpora zemědělského úvěru na Slovensku a v České republice - Janda, Karel
Vývoj úverovania poľnohospodárstva a prístupy použité k podpore poľnohospodárskych financií v SR a ČR. Slovenské a české poľnohospodárske úvery a riešenie starej dlhovej záťaže. Založenie fondov na podporu úverov do poľnohospodárstva. Vznik záručných a rozvojových bánk. Priama podpora ministerstvom poľnohospodárstva. Významná úloha špeciálnych odvetvových poľnohospodárskych bánk. Závery z porovnania českých a slovenských systémov podpory poľnohospodárstva.