Zmeny v daňovej uznateľnosti výdavkov - Mintál, Ján
Posledná novela zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov realizovaná zákonom 534/2005 Z.z. priniesla niekoľko zmien aj v oblasti daňovej uznateľnosti výdavkov. Rozdielna účinnosť jednotlivých častí tejto novely ZDP (k 15. 12. 2005, k 1. 1. 2006) sa v nej rozdielne prejavila. Prehľad najdôležitejších zmien. Ilustračné príklady.